+31103216029

Ze wist niet waar te beginnen, dus ging ze maar naar binnen

Mooie Medemensen,

Op 21, 22 & 23 februari speel ik mijn theatrale vertelling ‘Ze wist niet waar te beginnen dus ging ze maar naar binnen’ in Verhalenhuis Belvédère. In deze voorstelling, waarbij we ook samen eten, vertel ik een deel van mijn verhaal. Een verhaal dat ik graag wil delen, omdat het een verhaal is van velen. Een verhaal van ons allemaal.

Op tragikomische wijze geef ik niemandskinderen een stem en haal ik tevoorschijn wat niet eerder mocht zijn.

“Ik voelde me onveilig,
Vaak kon ik mijn stem niet vinden,
wist ik niet meer waar te beginnen,
dus ging ik maar naar binnen.”

Kom je ook? Dan kunnen we samen inleven, uitleven en opleven; leven en vieren dat we leven.

Liefde door de lucht, Camie

18:00 – Inloop
18:30 – Start maaltijd Joany Muskiet
19:30 – Aanvang theatrale vertelling

Tickets €15

Koop hier je kaartjes voor 21, 22 of 23 februari.

Spel & concept: Camie Bonger Muziek: Marlon Pichel Dramasoof: Dora Timmers Kostuum/Decor: Loek van Cruchten Ontwerp: Linda Zwart Fotografie: Bryndis Brynjolfsdottir Regie begeleiding: Marjet Roerink  Film: Veerle Boekestijn Zakelijke Leiding: Dora Borst

Met artistieke hulp van: o.a. Neda Boin, Ragnhild Rikkelman, Adeiye Tjon, Melanta Ayon, Pricilla Motman, Anneke van Bokhoven, Aukje Peters, Micheline Plukker, Joella Ramos, Jason Bhugwandass

Met Veel Dank aan de liefde van:

Iedereen bij het Verhalenhuis; Linda Malherbe, Myriam Eijgenraam, Stijn Kemper, Inez Smit, Jenny Tsao en Joany Muskiet

Boekenwinkel Bosch&deJong en Kopi Soesoe

Roelof Kok, Leontine Vreeke, Jeroen Schipper, Elisabeth Moulen ,Rogier L’Honoré Naber, Joke van Bilsen, Renee Trijselaar , Sharon Bouman, Ruchama Hoed, Anne Westerweelde, Archell Thompson, Mirjam Otterspeer, Youssef Alido, Maurits Boote, Nicole van Leeuwen, Léon Sonnenschein, Michelle Emmen, alle ExpEx jongeren.

Mijn familie en mijn vriendenfamilie dank!

Jezelf helpen doe je niet alleen ook dank aan iedereen die Camie heeft geholpen en die hier niet staat.