+31103216029

Workshops

“Een workshop van Camie daagt je uit je grenzen te verkennen en te verleggen. Ze daagt je uit om de speler in jezelf wakker te laten worden. Camie weet iedereen hierin mee te nemen. Dat levert hilarische momenten op en heeft een bijzonder positief effect op de sfeer in de groep.”

Medewerker AFM

We hebben een prachtige nieuwe locatie voor workshops TransformatieTheater improvisatieles bij Canvas Rotterdam. Volg de Facebook pagina van TransformatieTheater voor de actuele data.

Het uiteindelijke doel van het volgen van een workshop is om je nog sterker te laten staan; Met zelfvertrouwen, kracht en verbinding. Zodat iedereen tevreden, trots en positief door het leven kan gaan en datgene doen waar men goed in is.

“Je mag er zijn, want je bent er al!”


Een van de uitgangspunten van mijn workshops is dat ongeveer 80% van interactie bestaat uit non verbale communicatie. Alles wat je denkt komt dus vaak ook zo over. Spelenderwijs maak ik de deelnemers hiervan bewust. Dit stelt ze in staat zichzelf beter te uiten en presenteren.

De duur en de kosten van een workshop zijn afhankelijk van de betreffende opdracht en het aantal deelnemers. Liever een combinatie van bovenstaande workshops of een workshop op maat? Dat kan ook.

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Artist’s Way

Artitwayok

Volwassenen

P1030733

Jongeren

Shows vor jongeren