+31103216029

Theater op Maat

“Camie’s monologen stemmen tot nadenken op een toegankelijke en gevoelige manier. Haar authentieke aanpak, unieke invalshoek en gulle lach stellen je op je gemak. En tegelijkertijd zetten ze je aan tot actie. Nu. Durf. Doe. Camie geeft moed!”
– 
Alet Klarenbeek

Klik op de foto voor meer

Over Theater op Maat

Waarachtig en humoristisch theater maken om sociaal maatschappelijke thema’s tegen het licht te houden. De voorstellingen die ik maak zijn vaak heel persoonlijk; Ik stel me kwetsbaar op, put uit eigen ervaringen en gebruik een flinke dosis zelfspot. Het komt uiteraard ook voor dat de thematiek niet persoonlijk is, maar dat het om goed onderzoek en inleven gaat.

Afhankelijk van de vraag en/of probleemstelling kunnen de Theater op Maat voorstellingen plaatsvinden op diverse locaties. Zo hoeft het niet per se binnen het bedrijf zelf te zijn, maar kan het net zo goed plaatsvinden in een theater, congrescentrum, school, wijkcentrum of elke andere openbare ruimte.

Voordat ik aan de slag ga overleg ik met de opdrachtgever, spreek ik met alle betrokken partijen en bekijk ik de locatie. Met een goed beeld van de wensen en behoeften ontwerp ik een op maat gemaakte voorstelling. Optioneel kan er een aansluitende workshop of discussie bij worden geboekt.

Ook maak ik in opdracht ervaringstheater waarbij ik verschillende groepen samenbreng, bijvoorbeeld jongeren en professionals uit de jeugdzorg. In een aantal dagen creëer ik een voorstelling op basis van echte verhalen en persoonlijke ervaringen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Vragen over een show?

Stuur mij direct een bericht