+31103216029

Workshops

Artist’s Way

Klik op de foto voor meer

HeArtist’s Way! Nieuwe online cursus

Op vrijdag 24 februari organiseer ik een gratis proefles van de Heartist’s Way cursus! Zo kan je kennis maken met het traject dat binnenkort start en krijg je ook de ruimte om al je vragen te stellen. Ben je benieuwd? Schrijf je dan vooral in!

Wat is de Heartist’s Way cursus?

Vanaf 3 maart verzamelen we voor 7 weken lang elke vrijdagochtend van half 11 tot half 1 op de ZOOM. Wat we doen tijdens de workshop HeArtist’s Way is elkaar helpen en motiveren via verschillende creatieve uitingen. Elke week heeft een eigen thema. Het doel is om ervoor te zorgen dat jouw dromen ook worden omgezet in acties. Ook al denk je dat je niet creatief bent ben je meer dan welkom! Het gaat vooral om meer plezier in je leven brengen.

De cursus zit al voor de helft vol dus voelt het als een JA! Meld je dan gelijk aan!

Het boek “The Artist’s Way” van Julia Cameron

Dit is het boek waarmee we werken, het heeft wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd tot het uitvoeren van creatieve plannen. Inclusief mijzelf. Op het moment dat ik bijna een gefrustreerde vrouw aan het worden was kreeg ik het boek cadeau. Hierdoor kwam ik erachter dat heel veel artiesten zich zo onzeker voelen en dat je alleen maar een paar “tools” hoeft te integreren in je dagelijks leven om je beter te voelen en ideeën uit te gaan voeren.

Naderhand voelde ik mij steviger in mijn kunstenaarschap staan en had letterlijk en figuurlijk weer de regie terug gevonden over mijn eigen leven; Ik kon mijn dromen eindelijk omzetten in acties.

Doe je mee?

Jouw investering voor de HeArtist’s Way is €280. Dit omvat de cursus van 7 weken: 6 sessies online + 1 live terugkomdag.

Het boek moet je zelf aanschaffen en tijdens de cursus krijg je korting op persoonlijke 1-op-1 sessies.

Ik zie je graag! Inschrijfformulier staat in mijn linktree.

Vragen over een workshop?

Stuur mij direct een bericht