+31103216029

ZE WIST NIET WAAR TE BEGINNEN, DUS GING ZE MAAR NAAR BINNEN

TransformatieTheater maakt het onderbewuste bewust, geeft nieuwe inzichten, zorgt voor openheid en ruimte voor verandering.

TransformatieTheater: interactieve voorstellingen op maat en workshops met impact in het sociaal domein.

“Put your mess in your message.
Turn it around en je hebt goud.”

Mijn naam is Camie en ik zet graag hartjes op de i. Ik droom van een wereld waarin IEDEREEN voelt dat hij of zij er mag zijn. Dat een kind vanaf jonge leeftijd leert om naar zijn of haar gevoelens te luisteren, liefde voelt voor zichzelf en daardoor automatisch voor de ander.

Maar hoe leer je dit?

Door middel van Transformatie Theater* help ik mensen bewust te maken van onderbewuste patronen. Want ik geloof dat als je je bewust wordt van jouw onderbewuste patronen, je jezelf verandert en de wereld om je heen.

* TransformatieTheater is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van onder andere Brené Brown. Door het ontwikkelen van empathie en door je te identificeren met de ander, kunnen overtuigingen veranderen, zo blijkt (Batson & Ahmed, 2009; Igartua & Barrios, 2012; Igartua, 2010)

Hallo, ik ben Camie! Hoe kan ik helpen?

Camie Bonger gebruikt openhartige monologen, theatrale interventies en oefeningen met het publiek om tot bezinning en begrip te komen. Bezinning op de eigen gedachten, emoties en gedragingen. Begrip voor jezelf en de ander.

Camie is in te zetten als inspirator of workshopleider bij verandertrajecten binnen bedrijven, en bij processen en evenementen in het sociaal domein. Ook een geheel op maat gemaakte theatervoorstelling is mogelijk.

Met humor, zelfkennis en warmte maakt Camie gevoelige onderwerpen bespreekbaar, en raakt daarbij anderen in de kern. Haar vermogen om groepsdynamiek te doorbreken en te veranderen schuilt in de manier waarop zij haar eigen kwetsbaarheid toont tijdens optredens en workshops.

Ze voelt feilloos aan wat haar deelnemers en publiek nodig hebben. Dit resulteert soms in een snik en een traan, maar vaker nog in een lachsalvo. De interactie verandert en de zaal begint oprecht met elkaar te communiceren. Angsten worden omgezet in vertrouwen. Denken in moeilijkheden wordt denken in mogelijkheden.

Transformatietheater helpt bij het theatraal in beeld brengen van veranderen en nieuwe paden bewandelen

Sinds 2010 schrijft en speelt Camie haar eigen voorstellingen. Ook maakte ze monologen en interventies voor WOMEN Inc. Bij ‘Samen één Amsterdam’ stond ze als presentatrice naast voormalig burgemeester Eberhart van der Laan. In 2016 ontwikkelde ze in samenwerking met de ervaringsdeskundigen van ExpEx het concept Ervaringstheater: jongeren met een achtergrond in de jeugdzorg worden samengebracht met hulpverleners, om op basis van persoonlijke ondervindingen een voorstelling te creëren.

Met behulp van theater en zelfonderzoek heeft Camie haar eigen achtergrond—een onveilige thuissituatie—om weten te zetten in een grote kracht; als geen ander voelt ze aan hoe ze een veilige plek kan creëren waar mensen hun hart durven openen.

“Camie’s monologen stemmen tot nadenken op een toegankelijke en gevoelige manier. Haar authentieke aanpak, unieke invalshoek en gulle lach stellen je op je gemak. En tegelijkertijd zetten ze je aan tot actie. Nu. Durf. Doe. Camie geeft moed!”

– Alet Klarenbeek (sociaal ondernemer)

“Camie staat met beide benen stevig in de samenleving en met haar hoofd in de wolken, wat aangename prikkelende observaties oplevert.”

– Hannah Roelofs (dramaturg)

“Met charme en warmte trekt ze mensen uit hun schulp, legt ze thema’s bloot en speelt in op de plaats en tijd van het moment.”

– Herma Hulst (European Microfinance Network)

Word vrienden op Facebook, Instagram & Linkedin & voor de laatste update Transformatietheater op Facebook.

Voor boekingen TransformatieTheater op maat in het Sociaal domein.

Mogelijk met ervaringsdeskundigen  jongeren en hulpverleners, neem contact op met  Yvonne van Westering 

Telefoon: 06-23832554 

Mail: yvanwestering@gmail.com

                                                               

Voor boekingen als spreker, neem contact op met ZijSpreekt

Telefoon: 06-53148796

 

Voor boekingen als actrice, neem contact op met agent Henze
Telefoon: 06-51555348
Mail: henze@worldmail.nl