+31103216029

Over Camie

Camie staat met beide benen stevig in de samenleving en met haar hoofd in de wolken, wat aangename prikkelende observaties oplevert.

– Hannah Roelofs, dramaturg.

Hallo, ik ben Camie en zet graag de hartjes op de i.

Mijn hart wil verhalen vertellen en interactieve theater voorstellingen maken.

Sinds mijn 18e creëer en speel ik bij diverse theatergroepen zoals o.a. Rotterdam Lef, DOX, Urban Myth, Studio 5 en het Speeltheater Holland en momenteel ben ik ook te zien bij o.a. de Parade en de Kunsthal. Naast het spelen en schrijven van mijn eigen voorstellingen regisseer ik theaterstukken en geef ik theaterworkshops.

Maar wat ik het liefst doe en beste kan is mensen raken, verbinden en in hun kracht zetten. Hoe ik dat doe, verschilt per situatie, maar ik hou mijn publiek graag een spiegel voor door het aanpakken van confronterende onderwerpen en door spel zichtbaar te maken wat ik om mij heen observeer.

Zo ben ik theatermaakster en actrice, maar ook presentator, workshopleider en inspirator. Zo lang er maar ruimte is voor improvisatie en interactie! Dan ben ik als een vis in het water. Of het nu gaat om het entertainen van een menigte, het coachen van een team of het aan elkaar praten van een programma: ik doe het al 15 jaar met liefde, durf, eerlijkheid en humor. Niet alleen omdat het mijn tweede natuur is, maar ook omdat dat de beste resultaten oplevert. Als mijn publiek met meer inzicht en zelfvertrouwen naar huis gaat, is mijn werk geslaagd.

Camie rette- ik draai wat was om en kom met nieuwe perspectieven

Camie flage – verborgen en verstopt is lang genoeg geweest, het is NU tijd voor feest

Camie corder ik registreer relevante gesprekken en discussies  om me heen en verwerk ze in theaterstukken

Camieleon – bekent kleur en kleurt mee met het publiek

THEATERMAKER | ACTEUR | PRESENTATOR | WORKSHOPLEIDER | INSPIRATOR | SCHRIJVER