+31103216029

Workshops

Artist’s Way

Klik op de foto voor meer

Artist’s Way

Deelnemers: Max 15

Duur: in overleg. Ideaal 7 weken sessies van 2 uur of dagen in overleg

Locatie: Binnen kort maandag ochtend in Het Wijkpaleis te Rotterdam schrijf je nu in!

 

Intro:

Het boek “The Artist’s Way” van Julia Cameron heeft wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd tot het uitvoeren van creatieve plannen. Inclusief mijzelf. In 2009 liep ik nog met mijn ziel onder mijn arm en was nog niet in staat mijn grootste droom en tegelijkertijd grootste angst te omarmen; een solo schrijven en spelen. Op het moment dat ik bijna een gefrustreerde vrouw aan het worden was kreeg ik het boek cadeau. Hierdoor kwam ik erachter dat heel veel artiesten zich zo onzeker voelen en dat je alleen maar een paar “tools” hoeft te integreren in je dagelijks leven om je beter te voelen en ideeën uit te gaan voeren. In 2010 was daar dan eindelijk mijn eerste solo.

Naderhand voelde ik mij steviger in mijn kunstenaarschap staan en had letterlijk en figuurlijk weer de regie terug gevonden over mijn eigen leven; Ik kon mijn dromen eindelijk omzetten in acties.

Wat we doen tijdens de workshop de Artist’s Way is helpen en motiveren  via verschillende creatieve uitingen  om te zorgen dat jouw dromen ook worden omgezet in acties.

Vragen over een workshop?

Stuur mij direct een bericht